Partners, moduler eller egen integration mot Payson

Vi samarbetar med flera leverantörer av e-handelslösningar för att du som e-handlare ska hitta den plattform som passar dig och dina behov bäst.

Abicart

Abicart är perfekt för dig som tagit steget och vill starta upp e-handel. Det ska vara enkelt att starta en webbshop, och Abicart är med dig hela vägen som en smidig partner på e-handelsresan. Bygg en snygg webbshop i lugn och ro – du får testa Abicart helt gratis i 30 dagar!

Läs gärna mer på https://www.abicart.se.

Kontakt via support@abicart.se, eller telefon 031-14 33 14

QuickButik

Quickbutik vet att e-handel ska vara på dina villkor. Den smidiga plattformen gör att du enkelt kan anpassa webbshopen till din affärsidé. Kom igång enkelt, skala upp och lägg in en extra växel när det behövs. Quickbutik gör det enkelt för dig att sälja på nätet, oavsett om du är ny inom e-handel eller redan säljer på nätet idag.

Läs gärna mer på www.quickbutik.com.

Telefonnummer: 042-400 65 88

Kontakt via support@quickbutik.com

BokaMera

Bokamera är en bokningstjänst för dig som göra det enkelt för dina kunder att boka & betala direkt på nätet. Oavsett vilken bransch du befinner dig i, finns det flera fördelar med att finnas på nätet och skapa en digital närvaro. Kom igång helt gratis idag för att förenkla kundresan – hela vägen!

Läs gärna mer på www.bokamera.se.

Kontakt via info@bokamera.se

Krokedil

Krokedil är den värmländska webbyrån som drivs av att hjälpa företag med att kunna göra avancerade saker på webben på ett enkelt sätt. Deras specialitet är WordPress och WooCommerce, världens mest använda plattformar för webbpublicering och e-handel.

Läs gärna mer på www.krokedil.se.

Kontakt via info@krokedil.se

Hemsida24

Med Hemsida24 kan du enkelt bygga din egen hemsida eller e-butik utan förkunskaper. Skapa en säljande hemsida i deras verktyg för att förbättra ditt företags synlighet och öka omsättningen. 9 av 10 av deras kunder skulle rekommendera Hemsida24 till en vän. Registrera dig och prova deras verktyg gratis i 30 dagar.

Läs gärna mer på www.hemsida24.se.

Kontakt via kontaktformulär

Visma

Dagens kunder vill göra en stor del av sina köp på internet när det passar dem. Du kan komma igång med din e-handel redan idag med hjälp av Visma Webshop. För att underlätta din administration jobbar du över webben och nätbutiken har direktkoppling till ditt ekonomiprogram.

Läs gärna mer på e-handelslösningen Visma Webshop på Visma Spcs.

Kontakt via info.spcs@visma.com eller telefon 0470-70 60 00.

WooCommerce

WooCommerce är idag en av de världsledande aktörerna inom e-handel. Här finns stor flexibilitet och möjlighet att anpassa din webbshop precis så du vill ha den eftersom e-handeln i grunden bygger på publiceringsverktyget WordPress. När du är redo att implementera en betallösning, hittar du vårt plugin att ladda ner – helt gratis!

Testa i vår demoshop för WooCommerce.

PrestaShop

Med Paysons modul till PrestaShop får du tillgång till Payson Checkout med ett fåtal klick. Din e-butik får då alla betalsätt som behövs såsom kort, internetbank, faktura och delbetalning.

PrestaShop är en gratis open-sourcelösning för e-handlare världen över. Systemet är tillförlitligt, flexibelt och lättanvänt. Du kan med lätthet bygga och anpassa en webbsida efter dina behov genom ett stort antal mallar. E-handelsplattformen erbjuden även en mängd add-ons som kan laddas ned för förbättrad marknadsföring. Från start ges du tillgång till mer än 600 tillägg som hjälper din e-butik att öka försäljningen och effektivisera din verksamhet.

Testa i vår demoshop för PrestaShop.

Magento

Magento är en plattform för e-handel som är byggs med öppen källkod. Här kan du anpassa och modifiera din webbshop helt efter dina egna behov och önskemål. Vill du inte bygga din e-handel själv finns det massor av webbyråer som kan hjälpa dig med detta!

Med Paysons moduler till Magento får du tillgång till Payson Checkout och alla betalsätt som din webbshop behöver såsom kort, internetbank, faktura och delbetalning.

Testa i vår demoshop för Magento.

OpenCart

Opencart är en säker och stabil plattform där du kan hantera din webbshop på ett enkelt och smidigt sätt. Gränssnittet är användarvänligt och har ett stort utbud at färdiga moduler och teman till e-butiken. Med vår modul till Prestashop kan du ta betalt på nätet av dina kunder!

Med Paysons modul till OpenCart får du tillgång till Payson Checkout och alla betalsätt som din webbshop behöver såsom faktura, delbetalning, kort och internetbank. Modulen fungerar med Ajax Quick Checkout by Dreamvention.

Testa i vår demoshop för OpenCart.

JoomlaProffs

Med många års erfarenhet av att bygga unika webbsidor med hjälp av kreativitet, kod och CMS-verktyget Joomla tar vi an stora som små projekt. Vi hjälper ert företag med effektiva verktyg för försäljning och marknadsföring på webben. Vi bygger allt från e-handel och intranät till komponenter och kampanjsajter.

Ladda ner Payson Checkout till flera Joomla komponenter så som J2store, HikaShop, VirtueMart, Membership Pro, eShop och Phoca Cart på denna sida

Läs gärna mer på joomlaproffs.se.

Kontakt via info@joomlaproffs.se eller telefon +46 31 38 60 600.

LiteCart

LiteCart är resultatet av flera års studier och yrkeserfarenhet av olika e-handelsplattformar. Andra plattformar behöver ofta många modifikationer för att möta krav och efterfrågan, vilket kan leda till höga kostnader för kunden. LiteCart har som syfte att ändra på det.

Läs gärna mer på litecart.se.

Loopia

Loopia vill hjälpa dig som företagare att komma igång på webben med bland annat hemsida och webshop och erbjuder därför användarvänliga tjänster till konkurrenskraftiga priser. I deras webbhotellspaket ingår fritt antal e-postadresser, nyhetsbrevsverktyg, en rad olika hemsidesverktyg och e-handelslösningar och allt annat du behöver för att komma igång på webben.

Läs gärna mer på loopia.se.

Kontakt via info@loopia.se eller telefon 021-12 82 22.

PrestaWorks

Sedan 2008 har Prestaworks erbjudit e-handelslösningar baserat på PrestaShop till både stora och små e-butiker. Med över 10 000 slutförda uppdrag världen över, finns god erfarenhet och kompetens för att tillhandahålla kraftfulla lösningar som kommunicerar med varandra. Prestaworks starkaste argument är full åtkomst till källkod såväl som databas; i praktiken innebär detta helt fria händer för dig som kund.

Läs gärna mer på prestaworks.se.

Kontakt via telefon 08-559 23 094..

QuickNet

QuickNet tycker att en e-handelsplattform ska locka till köp, vara enkel att sköta och framförallt lönsam. Det som driver dem är deras kunder som ser resultat av att använda deras plattform för e-handel.

Läs gärna mer på quicknet.se.

Kontakt via webbyra@quicknet.se eller telefon 021-338 00 40.

StarWeb

Sedan år 2000 har Starweb haft nöjet att följa många verksamheter på deras e-handelsresa. Idag har de över 800 kunder, som till exempel Arla Foods, Sveriges Radio, Stureplanskliniken och Lilla spöket Laban. Oavsett bransch eller storlek är du välkommen. Hos Starweb får alla en responsiv webbutik med “dra och släpp”-gränssnitt som standard. Dessutom har de valt att inte snåla på supporten.

Läs gärna mer på starweb.se.

Kontakt via sales@starweb.se eller telefon 040-60 20 900.